ZORG BEVEILIGING & ONDERSTEUNING

Het is belangrijk om te weten dat je ten alle tijde aan het werk ben met mensen .Verwachtingen zijn om rust in het pand te houden en als het ware veiligheid waarborgen van alles en iedereen. Het is ook zo dat je in dit soort klinieken pro - actief maar ook je aan de gewenste huisregels moet houden . Wat GNRL Security biedt is zorgvuldig omgaan met mensen en iedereen , alle bijzonderheden rapporteren en melden om verdere gevolgen te voorkomen .Voor de rest is het belangrijk om het te verpleging makkelijker te maken door huishoudelijke taken te verrichtten en altijd te assisteren bij Kritieke situaties . Wij beschikken over HTC / Holding technieken zodat we altijd professioneel kunnen optreden.

OBJECT-BEVEILIGING

Representative Beveiligers en natuurlijk proffesionals !! Beveiliging op maat natuurlijk 24 / 7 maar ook gebroken diensten .U kunt van ons verwachtten dat  u pand in goede handen is met onze goede communicatie vaardigheden zowel digitaal als mondeling zal u altijd op de hoogte zijn van alle bijzonderheden dag en nacht ,Rapportages dagelijks overzichtelijk en netjes . Wij beschikken ook over de benodigde certificaten zoals BHV en EHBO. Receptiediensten ,Administratieve werkzaamheden , openingen & sluitingsrondes horen bij onze vak dus we zullen ze altijd goed uitvoeren om dagelijks een goede zicht te hebben in u pand.

Winkelsurveillance

De meeste eigenaren van winkels zijn meestal niet in de winkel het is zo dat je al Winkelsurveillance niet alleen er bent voor het oppakken van Dieven. Winkel surveillance zijn betekend dat je je oren en ogen goed open moet zetten voor het signaleren van situaties om eigenlijk problemen te voorkomen. Derving , Diefstal , Nalatigheid , Huisregels zijn de meest voorkomende punten wat verbroken kunnen worden . Wij als beveiligers in de winkel moet wel in het bezit zijn van EHBO en BHV.Gedragen als een Heer is heel belangrijk in de winkel en als je preventief aanwezig ben dan ben je Winkel surveillance beveiliger en wij als GNRL Security zijn altijd bereid om u winkel van voor openingstijden tot na openingstijden te bewaken.

Bouw & Renovatie Beveiliging

24 / 7 staan wij als het ware voor de opdrachtgever klaar om het terrein/pand te bewaken.Met onze nieuwste technologie kunt u een beroep doen op onze diensten.Met onze dienstrapportages kunt u iedere dienst lezen wat eigenlijk die dag is gebeurd . Wij zullen ervoor zorgen dat iedereen die het terrein/pand betreedt in ieder geval bekend is bij de opdrachtgever zowel aangekondigd als niet aangekondigd . Met onze controlle rondes zullen we altijd tussentijds kijken of alles in orde is.Mocht het zo zijn dat u als opdrachtgever voor kleinne klussen maar ook voor langdurige klussen aarzel niet om te bellen . SPOED  is ook welkom met onze brede netwerk is er altijd wel iemand die beschikbaar is voor ieder opdrachtgever.Kunt u u alarm niet inschakelen omdat er gewerkt word Bel ons aarzel niet een proffesionele beveiliger zal altijd assisteren zodat ze weer verder kan gaan met werkzaamheden .Kortom hoe dan ook u spullen , papieren , materialen  , werktuigen en machines , containers , bouw keten , personeel in veilige handen zijn met GNRL security.

Klik hier om een tekst te typen.